when Im falling to the bathroom floor it feels like Im falling in love

Fyfan.
Disk i diskhon, tallrikar kvar från frukosten i morse på bordet. Väskan från helgen är inte uppackad än, sängen är obäddad.. någonting stinker som fan i mitt kylskåp. Ingen matlåda förberedd tills i morgon, och jag måste verkligen plugga men jag blev så sjukt jäääävla trött. Vaknade 11.45 i dag. Jag har alltså klickat på znoose-knappen (znoosen går på var åttånde minut) i 2.5 timma. Hur orkar jag?! 

Flög ur sängen, på med sminket, kastade i mg lite frukt och yoghurt och sedan iväg till jobbet. Hade fått med mig världens äckligaste färdigrätt så den kastade jag i soporna, och detta resulterade i att jag nu sitter här med värsta matkoma-känslan efter bara en rostmacka. Så. Sjukt. Trött. 

Måste. Ta. Tag. I. Livet. 
 
Idag fick jag samtal från Sthlm. Iiih. Spännande! 
Gick runt och var glad, som snart övergick till panik. Gick runt med panik i en timma innan jag övertalade mig mig om att tänka "karpe diem, Hakkuna Matata"-tankar och bara stressa ner. Chillaaaaaaaa.

Appråpå chilla önskade jag att jag just nu var i Karlstad och snart skulle få se Snoop Dogg. Det hade varit awesome.
 
Alltså endel är rädda för att få sin webbcam eller mobilkamera hackad så att någon ska se en när man typ går runt halvnaken eller så i lägenheten. Jag är mest rädd för att få den hackad när jag sitter här å trycker i mig macka, så att någon kan sprida bevis på hur jävla groteskt jag äter mat när jag är ensam. Det hade varit pinsamt. 
 
 
 
 
 
 
regular | |
Upp